Binnenste Buiten
Gevoelens-en behoeftenkaarten

Ontdek de kracht van onze unieke gevoelens-en behoeftenset

Deze set biedt prachtige én gebruiksvriendelijke kaarten en checklists om je te helpen gevoelens en behoeften te verkennen. Het is een hulpmiddel naar meer verbinding met jezelf en anderen. 

Voor wie?

Onze gevoelens- en behoeftenset is er voor iedereen die beter wil begrijpen wat er in henzelf en in anderen omgaat. Of je nu geïnteresseerd bent in persoonlijke groei, hulpverlener bent, betere relaties wil in je gezin, je klas of je team. 

Voor 28,93 euro excl BTW

Voor 35 euro incl BTW

WAT ZIT ER IN DEZE SET?

50 gevoelenskaarten

Deze kaarten vertegenwoordigen een breed scala van gevoelens, stuk voor stuk prachtig vormgegeven en geordend volgens de vier basisemoties (boos, bang, blij, bedroefd). Elke kaart is ook gekleurd volgens deze categorieën, waardoor je gemakkelijk het gevoel kunt selecteren die je ervaart.

7 behoeftekaarten (in categoriEEN)

Deze 7 behoefte-kaarten zijn direct gekoppeld aan de toneelspelers uit de Binnenste Buiten-kaartenset, maar zijn ook los daarvan inzetbaar. Deze kaarten zijn een krachtig hulpmiddel om je gevoelens te verbinden met de behoeften van elk deel van jezelf.

Behoefte- en gevoelenschecklists

De set aangevuld met digitale werkbladen in de vorm van een checklist. Dit werkblad kun je zo vaak afdrukken als je wilt, zodat je de precieze onderliggende vervulde of onvervulde behoeften kunt identificeren. Het is een praktisch hulpmiddel om je op weg te helpen naar een dieper begrip van jezelf of dat van jouw cliënten.

De inhoud van de gevoelens-en behoeftenset

Deze set bevat niet alleen 57 prachtig ontworpen gevoelens- en behoeftenkaarten, maar ook handige checklists. Deze kaarten én checklists helpen om de gevoelens van ieder deel van jezelf beter te leren herkennen, begrijpen en benoemen én zicht te krijgen op diens onderliggende vervulde of onvervulde behoeften.

Gevoelens-en behoeftenchecklist

Onze visuele tools

Binnenste Buiten KAartenset

49,59 excl btw
  •  

Gevoelens-en behoeftenset

28,93 excl btw
  •  

Bundelprijs beiden

78.52
74,39 excl btw
  •  
actie
Scroll naar boven